Testimonial/ Klientudtalelser

Her kan du læse, hvad mine klienter udtaler om deres oplevelser i klinikken.
Du er efter dine behandlinger altid meget velkommen til at komme med feedback/ris/ros, som jeg så vil lægge herind.
Du kan selvfølgelig være anonym, hvis du ønsker.

Klientudtalelser

"Jeg har i en en længere periode været meget stresset, ikke kunnet finde ro og slappe af og har haft store problemer med at sove. 

Efter blot en enkelt healing hos Dé Hán, har jeg allerede fundet meget mere ro, føler mig mere afslappet, og er begyndt at sove igen, så det har helt sikkert gjort noget godt for mig". (Kvinde 51 år)

********

"Jeg ville gerne have tid til at fordybe mig i at lære meditation ordentligt, så jeg valgte et 1:1 forløb med Dé Hán, hvor jeg samtidig fik grundig instruktion i Medi Stole Yoga øvelser, fordi jeg ikke er ret smidig og har nogle helbredsproblemer, der gør jeg skal passe på ikke at overgøre tingene. Jeg oplevede Dé Hán som værende meget både indfølende og empatisk, men også saglig og meget dygtig til at instruere og korrigere mig, så jeg nu er tryg ved at fortsætte derhjemme. Jeg er allerede blevet meget mere smidig, mine smerter er på et helt andet lavere niveau, og selv min søvn er blevet meget bedre. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Dé Hán." (Kvinde 48 år)

********

"Dé Hán har hjulpet mig med at gi ro. Svært at forklare...men hovedet er helt tomt. Han er sød og rar." (Dreng 13 år)

********

"Dé Hán har hjulpet mig med mental træning til mit golf. God at snakke med. Han gir mig noget ro. Jeg er ikke så stresset når jeg har talt med ham. Kan vise mig øvelser så jeg bliver mere smidig." (Dreng 15 år)

********

"Har brugt Dé Hán til hjælp til vægttab. 10 kg lettere nu. Der er lang vej endnu...men han gir så meget positiv energi, sa det har føltes så nemt denne gang. God til at fjerne de gamle vaner og gi nye gode vaner og det gør meget. Man kan altid ringe til ham....altid sød til at hjælpe." (Kvinde 44 år)

********